Friday, September 21, 2007

Help NIET mee aan de SURFgroepen campagne

[dit is een oproep in het Nederlands] SURFnet is wel erg druk om SURFgroepen te promoten.... Nu staat er het volgende op SURFgroepen (bron):
"Oproep: help mee aan de SURFgroepen campagne
by SURFgroepen Portal Site Administrator 19/09/2007 16:58
Misschien heb je de radiospotjes al gehoord, of de advertenties gezien: SURFnet voert campagne om docenten en onderzoekers bekend te maken met SURFgroepen.
Graag roepen we de aangesloten instellingen op om mee te doen."

Ik zou de collega's in het land willen oproepen om NIET mee te doen aan deze campagne!
Wil je weten waarom ik deze oproep plaats? Omdat ik vind dat SURFnet hiermee nogal inbreuk maakt op wat er gaande is in onze instellingen, waar we net met veel moeite een Electronische Leeromgeving hebben geïntroduceerd.

1 comment:

Heino Logtenberg said...

Maar Wytze het staat iedereen toch vrij om hier NIET aan deel te nemen? Er zijn toch ook genoeg (commerciele) aanbieders die acties voeren? En het HO kan zelf toch wel bedenken hoe eea kan lopen? We zijn de goedkope start van Blackboard en wat daarna gebeurde toch niet nu al vergeten? En of de student nu Yahoo groups, Hyves of wat ook informeel inzet is echt niet aan ons. Zorg dus dat de eigen ELO zo aantrekkelijk is of (wettelijk) verplicht dat de studenten het gebruiken. De intenties van SURF zijn mi OK.